Rock

Јој, Што Вреди Добар Друг! - Бранко Коцкица* - Јој, Што Вреди Добар Друг! (Cassette, Album)

You Might Also Like
8 Comments
 • Mazugis
  says:
  „Ние немавме некои грубости од страна на луѓето, но имаше навредливи зборови. Имаше некое нетрпение дека ние сме виновни што тие се заразени“, вели Сашо Точков-директор на Центар за јавно здравје, Охрид.
 • Vudohn
  says:
  Без оглед на болката, дали тоа е во колената, рамената или кичмата, постои една магична состојка која ќе ви помогне да ја намалите болката и да ја зајакнете рскавицата околу вашите зглобови: желатин.
 • Meziran
  says:
  Оној момент кога ќе го кажете судбоносното „да“, не значи дека сте ја запечатиле среќата до крајот на животот. Во бракот треба да вложувате секојдневно. Понекогаш во бракот имате проблеми. Покрај сите напори.
 • Shakazragore
  says:
  Покушајмо направити "течну кожу", која је идеална за ваш производ. У радионицама за поправку ципела, ова метода је коришћена много пре него што је завршена готова "текућа кожа".
 • Nikojar
  says:
  "В Шабла плава кокаин, за да забравим к'во плава в Лозенец", пише друг потребител с намек за "лазурните" води по плажовете на юг - и по-специално за "отсъстващата" пречиствателна станция.
 • Zolocage
  says:
  Она што неа ја издвојува од другите жени е нејзината долга коса, поради што многумина рекле дека изгледа на Златнокоса. Не се стрижела 28 години, а .
 • Nilabar
  says:
  1 Мажите ги вади од кожа што сте лути, но не признавате. Има нешто во таа пасивна агресија што им оди на нерви. 2.“Кенкате“ за други мажи иако соговорникот ви е симпатија. 3.
 • Vudok
  says:
  Изгледа дека нема ништо на неа што обичната топла вода не би можела да го измие. По шест месеци заминав на пат со сестра ми и забележав дека не ми се .
Leave a Reply